Skip to main content

Σιμόπουλος: «Εφιάλτης» για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης

Η απάντηση του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Στράτου Σιμόπουλου στα όσα δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης για το θέμα του σταθμού Βενιζέλου.

Τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη στη Voria.gr μετά την απόφαση του ΣΤΕ για τον σταθμό Βενιζέλου, στις οποίες τον κατονομάζει ως βασικό υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις στο έργο, σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Στράτος Σιμόπουλος.

Με ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής χαρακτηρίζει «εφιάλτη» για το Μετρό Θεσσαλονίκης τον πρώην δήμαρχο.

Διαβάστε: Μπουτάρης για αρχαία στη Βενιζέλου: Να συνεχιστεί ο αγώνας - Αιχμές στα κόμματα

«Το ΣΤΕ αποφάσισε. Ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης δυσαρεστήθηκε με την απόφαση και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα για μη απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του είπε: «O Tαχιάος χρεώνει σε μένα όλες τις έως τώρα καθυστερήσεις λες και κανείς άλλος δεν έχει ευθύνη. Δεν λέει κουβέντα για τον Σιμόπουλο που απ’ αυτόν ξεκίνησε όλο». Θεωρώ παράσημο την προσωπική αυτή, εναντίον μου, επίθεση από τον «Εφιάλτη»- υπεύθυνο  ενός σημαντικού τμήματος της καθυστέρησης κατασκευής του Μετρό που δηλώνει ότι θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.