Skip to main content

Σιμόπουλος για Νέα Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ να στείλει τη μελέτη για το Καυτανζόγλειο

Για την Α' ομάδα η ΠΑΕ πρέπει να στείλει γρήγορα την οικονομοτεχνική μελέτη στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, λέει ο βουλευτής

Στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ αλλά και στην υπόθεση χρήσης του Καυτανζογλείου από τον Δικέφαλο του Βορρά αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόποπουλος.

Χθες άλλωστε πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα για το θέμα του γηπέδου της Τούμπα που σύμφωνα με τον βουλευτή ήταν απόρροια και των δικών του παρεμβάσεων.

Αναφερόμενος στο θέμα του Καυτανζογλείου ο κ. Σιμόπουλος κάλεσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στείλει τις προτάσεις της στη διοίκηση του γηπέδου, καθώς και την οικονομοτεχνική μελέτη της ανακαίνισης στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του, όπως τονίζει, πρέπει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Η ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου

Μετά την συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης γίνεται φανερό ότι τελικά και οι δικές μου παρεμβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δεσμευτεί χρονικά για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, ο Ιβάν Σαββίδης να διατρανώσει-επιβεβαιώσει τη θέληση του να προχωρήσει τη Νέα ΤΟΥΜΠΑ και η διοίκηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει την προετοιμασία για δημιουργία του φακέλου της οικοδομικής αδείας.

Το θέμα του Καυτανζογλείου πρέπει να λυθεί άμεσα. Για τη Β' ομάδα, αν συνεχίζεται το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ πρέπει να στείλει στη διοίκηση του γηπέδου τις προτάσεις της.Το σχέδιο σύμβασης που της εστάλη δεν είναι ευαγγέλιο.

Για την Α' ομάδα η ΠΑΕ πρέπει να στείλει γρήγορα την οικονομοτεχνική μελέτη της ανακαίνισης στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του οφείλει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Θα συνεχίσω να μην κρύβομαι, ανεξάρτητα από το προσωπικό πολιτικό κόστος, για τα θέματα που αφορούν τη πόλη μου ακόμη και όταν "καίνε".

Όλοι όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο οφείλουμε να συμβάλλουμε, ώστε μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, να προχωρούν τα σημαντικά, για τη πόλη, θέματα υποδομών ανεξάρτητα από οπαδικές ή κομματικές προτιμήσεις.