Skip to main content

Σιμόπουλος για σταθμό Βενιζέλου: Άρχισαν να λύνονται τα στόματα...

Μακάρι να μη διαπιστωθεί σύντομα ότι θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος ή ακόμη χειρότερα ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί, λέει ο υποψήφιος βουλευτής

Τώρα που βρίσκεται σε αποδρομή η κυβέρνηση, άρχισαν να λύνονται και τα στόματα, σχολιάζει με νόημα ο πρώην γγ Δημοσίων Έργων και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, αναφερόμενος στη μετάθεση του χρονοδιαγράμματος για τη λειτουργία του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

«Η περίπτωση του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης είναι από τις λίγες φορές που εύχομαι να είχα διαψευστεί…», αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος σε δήλωσή του και προσθέτει: «Όμως δυστυχώς επαληθεύτηκα…».

«Ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ανέφερε κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών στην Αθήνα, πως η λειτουργία του σταθμού Βενιζέλου μετατίθεται για το 2024, έναντι του μέχρι στιγμής χρονοδιαγράμματος που ήταν για το 2023», υπενθυμίζει ο κ. Σιμόπουλος.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας», συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής, «επισήμανα πολλές φορές τις αστοχίες και τις μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά στην περίπτωση της κατασκευής του Σταθμού Βενιζέλου».

«Τώρα που βρίσκεται σε αποδρομή η κυβέρνηση, άρχισαν να λύνονται και τα στόματα…», αναφέρει και καταλήγει:

«Μακάρι η Βενιζέλου να τελειώσει το 2024 και να μην διαπιστωθεί σε λίγες εβδομάδες πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για να υλοποιηθεί ή ακόμη χειρότερα να διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί».