Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΧΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ;

Ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων τόνισε για τον κ. Σπίρτζη ότι «δεν έδειξε, ευτυχώς βέβαια, την ίδια βιασύνη για τον ΑΣΥΘ, που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ».

Αιχμές για την τοποθέτηση του Αθανάσιου Σχίζα στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εγνατίας Οδού (δείτε εδώ) αφήνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

«Με τη χώρα να έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τη μεγάλη βιασύνη της κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη να τοποθετήσει τον κ.Αθανάσιο Σχίζα στην «χηρεύουσα» θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε» αναφέρει αρχικά ο κ. Σιμόπουλος.

Ο ίδιος εξαπολύει πυρά κατά του υπουργού υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, υποστηρίζοντας πως «δεν έδειξε, ευτυχώς βέβαια, την ίδια βιασύνη για την ενεργοποίηση της ΑΣΥΘ που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ».

«Γιατί, λοιπόν, η τόση βιασύνη και η ανάγκη να τοποθετηθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή ο εκλεκτός του στην Εγνατία Οδό; Γιατί και σε αυτό το ζήτημα, όπως με την ΑΣΥΘ, δεν αφήνει ο κ. Σπίρτζης να αποφασίσουν οι πολίτες για το ποια κυβέρνηση επιθυμούν και μετά η νέα κυβέρνηση να προχωρήσει στην άσκηση της δικής της πολιτικής, επιλέγοντας και τα κατάλληλα πρόσωπα;» διερωτάται ο κ. Σιμόπουλος.

«Θυμίζω ότι ο κ. Σχίζας ήταν διευθύνων σύμβουλος στη ΓΑΙΟΣΕ και «πρωταγωνίστησε» στο θέμα της σύμβασης παραχώρησης του Θριάσειου πεδίου» καταλήγει.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ