Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης επισήμανε πως δέχεται την πρόταση του πρωθυπουργού για μνημόνιο συνεργασίας με τη FIFA και την UEFA.

Ως λύση που θα βάλει σε τάξη το άθλημα και θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, ή στην πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, δέχεται την πρόταση του πρωθυπουργού για μνημόνιο συνεργασίας με FIFA και UEFA ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

«Έχουμε φτάσει στο… μη παρέκει», τόνισε ο κ. Σιμόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North. «Αυτά που έγιναν την περασμένη εβδομάδα δεν γίνονται ούτε στο Κονγκό. Αν θέλετε τη γνώμη μου, αν είναι να μπει τάξη, είμαι θετικός ακόμα και στο να διακοπεί το πρωτάθλημα

Σχετικά με το Νομοσχέδιο του οποίου εισηγητής θα είναι αυτή την εβδομάδα, για τα υδατοδρόμια, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, τόνισε πως «υπάρχει ενδιαφέρον και για υδατοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, είναι σημαντικό ιδιαίτερα για τα νησιά μας και αν όχι το καλοκαίρι του 2020, το 2021 σίγουρα θα πετάμε με υδροπλάνα».

Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι θα υπερψηφιστεί από βουλευτές και της αντιπολίτευσης: «Να ξέρετε πως και στην ολομέλεια και ιδιαίτερα στις Επιτροπές της Βουλής, σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη ιδεολογική φόρτιση και δεν προκαλούν συγκρούσεις κρατισμού-φιλελευθερισμού, υπάρχουν πολλές συναινετικές διεργασίες που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα, γίνονται δεκτές προτάσεις τις αντιπολίτευσης, η αντιπολίτευση υιοθετεί προτάσεις της πλειοψηφίας, κ.λ.π.»

Ο κ. Σιμόπουλος ήταν επικριτικός ως προς την ποιότητα της αντιπολίτευσης που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας: «Έχω πει σε συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στο τέλος θα αναγκαστούμε να κάνουμε αντιπολίτευση οι βουλευτές της συμπολίτευσης για να καλύψουμε το κενό. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα, πιέσεων βουλευτών της συμπολίτευσης που φέρνουν αποτελέσματα και ωθούν έργα ή αποφάσεις.»

Τέλος, με αφορμή ερώτηση για την πορεία της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη και το ενδεχόμενο κατασκευής πάρκιγνκ, υπογράμμισε. «Είναι μια αρμοδιότητα του Δήμου, που ο Ζέρβας δείχνει πως την χειρίζεται μια χαρά. Εγώ το είπα πως η πόλη απέκτησε δήμαρχο. Θεωρώ πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ