Skip to main content

Σιμόπουλος: Ο ακραίος δικαιωματισμός τροφοδοτεί τις αντιδράσεις

Όταν δεν παίρνετε ποτέ υπόψη ότι δικαιώματα έχουν και οι Έλληνες πολίτες λογικά δημιουργούνται αντιδράσεις, τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

Για ακραίο δικαιωματισμό ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τροφοδοτεί την ακροδεξιά έκανε λόγο ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, μιλώντας στη Βουλή.

Αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Όταν δεν παίρνετε ποτέ υπόψη ότι δικαιώματα έχουν και οι Έλληνες πολίτες και δεν υπερασπίζεστε τα δικαιώματά τους, αλλά αυτά πολύ-πολύ μικρών μειοψηφιών, λογικά δημιουργούνται αντιδράσεις».

«Επειδή μάλιστα αναφερθήκατε στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης θέλω να τονίσω ότι εκεί δικό σας στέλεχος τροφοδότησε την όλη κατάσταση με τρόπο ο οποίος δεν ήταν σωστός. Περισσότερα δεν έχω να πω. Να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν και Έλληνες πολίτες με δικαιώματα.Αύριο μπορούμε να συζητήσουμε περισσότερο και με καλύτερο τρόπο», πρόσθεσε.

«Προφανώς δεν αναφέρομαι ονομαστικά. Δεν έχω λόγο να τροφοδοτήσω με ένταση μια συζήτηση που ήταν σε χαμηλούς τόνους. Είδα ότι οι περισσότεροι από την αντιπολίτευση ασχολήθηκαν με ένα υπαρκτό πρόβλημα που αφορά τα ασυνόδευτα παιδιά και σε κάποια παραδείγματα, τεσσάρων απελάσεων ή επιστροφών στη Τουρκία. Επί της ουσίας πέρα από το ιδεολογικό, για το τεχνικό, το οργανωτικό δηλαδή, δεν υπήρχαν σπουδαίες αντιδράσεις», κατέληξε ο κ. Σιμόπουλος.