Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Η δήλωση του βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου, με αφορμή τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

«Οι απαιτούμενες δράσεις είναι σύνθετες, αλλά όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται» δηλώνει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορώντας παράλληλα την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου για παλαιομοδίτικη αντιπολίτευση.

«Παρακολουθώντας από κοντά τη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τα έργα υποδομής της πόλης που έχει εξαγγείλει, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε για μια ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη. Από τα σχέδια ανάπλασης της ΔΕΘ, του στρατοπέδου Παύλου Μελά και του γηπέδου του ΠΑΟΚ, έως τις συγκοινωνιακές υποδομές της πόλης η έως σήμερα σημειωθείσα πρόοδος είναι εξαιρετικά σημαντική. Διανύουμε τα τελευταία μέτρα ώστε το μεγάλο πάρκο καινοτομίας, η Thess INTEC, να έχει αποκτήσει στη Θέρμη τις απαραίτητες δημόσιες εκτάσεις για την έναρξη κατασκευής των εγκαταστάσεών του. Ο ΟΑΣΘ βελτιώνει τις υπηρεσίες του με την αρχή να έχει γίνει από τις γραμμές προς την ύπαιθρο του νομού, μέσω της συνεργασίας με τα ΚΤΕΛ. Δημοπρατήθηκαν από την ΕΓΝΑΤΙΑ τα υπολειπόμενα τμήματα των αξόνων Μουδανιά-Ποτείδαια,Θέρμη-Γαλάτιστα και κυρίως η σύνδεση ΟΛΘ με ΠΑΘΕ.Η υπερυψωμένη περιφερειακή, το περίφημο fly-over, σε λίγους μήνες θα δημοπρατηθεί ως ΣΔΙΤ. Αφήνω τελευταίο το Μετρό για το οποίο μετά τη λύση που δόθηκε στη Βενιζέλου ο χρόνος παράδοσής του, ως ενιαίο έργο, τον Απρίλιο του 23 ,είναι απολύτως εφικτός» αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος και προσθέτει:

«Οι απαιτούμενες δράσεις είναι σύνθετες, αλλά όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται.

Τέλος αφήνω ασχολίαστη την ουσία της δήλωσης της κ.Νοτοπούλου για το Μετρό και την προσωπική της σε μένα αναφορά. Αποτελεί παραφωνία σε μια περίοδο που η πόλη με μέθοδο και πρόγραμμα ενισχύει τις υποδομές της. Απλώς την ενημερώνω ότι οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους πρέπει να αλλάξουμε όλοι, ιδιαίτερα όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ