Skip to main content

Σίμος: Δεν έχει σημασία που είμαστε ισόβαθμοι με τον Άρη (video)

Ο 42χρονος κόουτς των «Ομιλητών» τόνισε πως ελπίζει σε ανάλογη εικόνα της ομάδας του με εκείνη του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στους «κιτρινόμαυρους»

Για την επανέναρξη της Super League και την μεθαυριανή -εκτός έδρας- πρεμιέρα του ΟΦΗ για τα play-off με αντίπαλο τον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου, ο Γιώργος Σίμος.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος τεχνικός των «Ομιλητών» τόνισε πως ελπίζει σε ανάλογη εικόνα της ομάδας του με εκείνη του αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στους Θεσσαλονικείς ώστε να έρθει η νίκη.

«Είναι ιδιαίτερο, περίεργο και παράξενο να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά από 97 ημέρες, αλλά προσπαθούμε και πρέπει να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Πάντα προσεκτικά προκειμένου είμαστε απόλυτα υγιείς και να έχουμε την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσαμε βάσει εποχής και συνθηκών», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Κρητικών για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να διαχειριστούμε ώριμα τα παιχνίδια. Εμείς δεν είχαμε άγχος όλη τη χρονιά, πόσο μάλλον τώρα. Γενικά, εμάς η λέξη άγχος δεν μας ταιριάζει και πολύ. Σίγουρα έχουμε προσδοκίες, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτά τα 10 παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από έναν αγώνα».

Τέλος, ο κ. Σίμος έκλεισε αναφέροντας:«Ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έδρα του Άρη και το ίδιο θα συμβεί και στα play-off. Μακάρι να τα πάμε εξίσου καλά με τότε. Τώρα, το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο ενόψει και της επόμενης σεζόν».