Skip to main content

Σίμος: Μένουμε στα θετικά και προχωράμε για Πανιώνιο (video)

Ο νεαρός τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει την απόδοση που θέλει το τελευταίο διάστημα αλλά θα αντιδράσει άμεσα.

Έτοιμος να κοιτάξει μπροστά είναι ο ΟΦΗ κρατώντας τα θετικά από το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος μετά την ήττα της ομάδας του στην Τούμπα και με φόντο τη σημαντική προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός τεχνικός των «Ομιλητών»:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάποια θετικά να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, κυρίως από τη συμμετοχή κάποιων νεαρών παικτών. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι το Σάββατο για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία σειρά παιχνιδιών από την αρχή του έτους μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη, με καλούς αντιπάλους Τετάρτη-Κυριακή. Είχαμε κάποιους απρόβλετους τραυματισμούς. Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, δώσαμε χρόνο σε καποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα. Εμείς επιλέγουμε το καλύτερο για την ομάδα μας κι αυτή τη στιγμή, ήταν αυτό. Δεν σημαίνει αυτό ότι διαλέγουμε παιχνίδια».

Για την εικόνα του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα: «Δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους. Η ομάδα μας θα αντιδράσει. Οι παίκτες μας είναι ικανοί και δυνατές προσωπικότητες. Νομίζω σύντομα θα επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα. Εμείς μένουμε στα θετικά και προχωράμε. Ήδη ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για τα play-off: «Έχουμε πει ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία βάση για τη νεα σεζόν φέτος. Αυτή είναι μία χρονιά που βλέπουμε κι αξιολογούμε πράγματα. Εμάς, μας ενδιαφέρει ο επόμενος αγώνας. Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας θα ξέρουμε που έχουμε τερματίσει και θα προχωρήσουμε για τη νέα χρονιά».

Για τη μάχη του τίτλου: «Μιλάμε για τις δύο κορυφαίες ομάδες στη χώρα, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο τίτλος θα κριθεί στην προσωπικότητα των παικτών στα play-off. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα το κρίνει η προσωπικότητα των παικτών».