Skip to main content

Συμπλοκή Ελλήνων-Αλβανών με μαχαίρια και πιστόλια-2 σοβαρά τραυματίες

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε παρκάκι στον Γέρακα - Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός φέρονται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά από πυροβόλο όπλο

Άγρια συμπλοκή με έξι τραυματίες σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδα Ελλήνων και Αλβανών λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στον Γέρακα Αττικής.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν με μαχαίρια και πιστόλια σε πάρκο στην περιοχή με αποτέλεσμα 6 άτομα να τραυματιστούν, δύο εκ των οποίων - ένας Έλληνας και ένας Αλβανός - σοβαρά.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Έλληνας

Ο Έλληνας τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνομένος στη ΜΕΘ του Σισμανόγλειου, φέροντας τραύμα από σφαίρα στον λαιμό. Οι άλλοι τέσσερις που έχουν τραυματιστεί - δυο Έλληνες και δυο Αλβανοί - φέρουν τραύματα από μαχαίρι, αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Δύο από τους Αλβανούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο έχουν μαχαιρωθεί στο πόδι και τον θώρακα, αντίστοιχα.



Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Προανάκριση για τα αίτια της συμπλοκής διενεργείται από την Ασφάλεια.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής συλλήψεις.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφερεαν ότι επρόκειτο για ραντεβού θανάτου, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά το περιστατικό προσήχθη μια γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι οι δυο ομάδες είχαν οικονομικές διαφορές.