Skip to main content

Σύμπραξη εννέα δημοτικών συμβούλων και νέα παράταξη στον δήμο Π. Μελά

Εκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο με τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις, με αναφορά στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς.

Στη δημιουργία πολιτικής και αυτοδιοικητικής σύμπραξης προχώρησαν εννέα νυν δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Ιάκωβο Αβραμίδη, Όλγα Μυρίδου, Γιάννη Μοσχούλα, Ελένη Ορφανίδου, Αλέξη Παπαδόπουλο, Νίκο Παυλίδη, Τάσο Σταμπουλή, Γιώργο Στολτίδη και Σίσυ Φραγκοπούλου.

Οι εννέα δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων 3 επικεφαλής παρατάξεων, προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και εκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο με 4 διαφορετικές  παρατάξεις, με αναφορά στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς.

«Η ανάγκη συμπόρευσης και συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων στον Δήμο Παύλου Μελά, οδήγησε σε μία μεγάλη πολιτική και αυτοδιοικητική σύμπραξη. Εννέα δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων 3 επικεφαλής παρατάξεων, που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και εκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο με 4 διαφορετικές  παρατάξεις, με αναφορά στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς, πήραν την πρωτοβουλία και απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα προς τους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά για τη δημιουργία μιας ανοιχτής, δημοκρατικής, προοδευτικής συμμαχίας στο Δήμο Παύλου Μελά», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.