Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 51ΧΡΟΝΗΣ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση μιας 51χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 13 Απριλίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης η Πεχλιβανίδου Μαργαρίτα 51 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Πεχλιβανίδου Μαργαρίτας σήμερα στις 18 Απριλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Πεχλιβανίδου Μαργαρίτα έχει ύψος 1,65 μ., έχει 90 κιλά βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινα αθλητικά παπούτσια, μαύρο παντελόνι, γκρι σκούρα ζακέτα. Έφερε μαύρη τσάντα ώμου. Έχει τατουάζ στο λαιμό με σχήμα ένα αστέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ