Skip to main content

Συναγερμός σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά - Πάνω από 20 κρούσματα

Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων εντοπίστηκε σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά - Ανησυχία σε Γουμένισσα και Γρίβα όπου μένουν εργαζόμενοι.

Συναγερμός έχει σημάνει σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων στη συγκεκριμένη επιχείρηση την περασμένη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι υπεβλήθησαν σε τεστ βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ. Από τον πρώτο έλεγχο δειγμάτων 15 εργαζομένων, κατοίκων της Γουμένισσας και της Γρίβας βρέθηκαν 11 θετικοί στον ιό. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα -μέχρι τώρα- ξεπερνούν τα 20, στο σύνολο 680 εργαζομένων στο εργοστάσιο, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε όμορους νομούς, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία και την Πιερία. Εκφράζονται, δε, φόβοι ότι τα κρούσματα στην επιχείρηση ενδέχεται να αυξηθούν.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, απομένει ο έλεγχος άλλων 15 εργαζομένων και ήδη μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης έδωσαν δείγματα στο Νοσοκομείο Γουμένισσας οι πέντε. Οι άλλοι 10 αναζητούνται και το ανησυχητικό είναι μέχρι τώρα όλοι αυτοί ζούσαν κανονικά χωρίς πρόσθετα μέτρα προστασίας, σημειώνει ο ιστότοπος.