Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Ο Μιχάλης Μ. εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Εύοσμο στις 30/4. To Χαμόγελο του Παιδιού δίνει πληροφορίες για τον νεαρό που αναζητείται

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός νέου αγοριού από τον Εύοσμο. Σχετική δημοσίευση έκανε και το Χαμόγελο του Παιδιού δίνοντας πληροφορίες για τον νεαρό ηλικίας 15 ετών.

Ο Μιχάλης Μ. εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Εύοσμο στις 30/4. Έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt, μπλε αμάνικο μπουφάν, λευκά παπούτσια και έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ