Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ

Η 17χρονη έχει ύψος 1.70 μ., κανονικό βάρος, κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια - Φορούσε κόκκινή μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρα παπούτσια.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση της 17χρονης Αθανασίας Μ. από τη Νυμφόπετρα του δήμου Λαγκαδά.

Η εξαφάνιση σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Μαΐου στις 13:00. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21/5 για την εξαφάνιση και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αθανασία Μ., έχει ύψος 1.70 μ., κανονικό βάρος, κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινή μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ