Skip to main content

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη από την εξαφάνιση 18χρονης

Η Λυδία Σουργκούνη, 18 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 22 Ιουλίου - Έχει ύψος 1,70 μ. και βάρος 42 κιλά.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 18χρονης Σουργκούνη Λυδίας από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού » στις 22 Ιουλίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Σουργκούνη Λυδία, 18 ετών. Ο Οργανισμός ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σουργκούνη Λυδίας σήμερα 23/07/2021  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Σουργκούνη Λυδία έχει ύψος 1,70 μ., έχει 42 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple