Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 47ΧΡΟΝΗ

Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα έχει ύψος 1.54 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κίτρινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπουφάν.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση μιας 47χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, στις 22/02/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η κ. Γκεργκάνα Κλεστάκοβα, 47 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γκεργκάνα Κλεστάκοβα στις 25/2/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του συζύγου της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα έχει ύψος 1.54 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κίτρινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν, καθώς και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά ΕΔΩ και για Apple κινητά ΕΔΩ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ