Skip to main content

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 51χρονος από τους Νέους Επιβάτες

Ο Στέργιος Τολιόπουλος έχει ύψος 1,70 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα και γκρι βερμούδα

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη καθώς στις 30 Ιουλίου εξαφανίστηκε από την περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, ο Στέργιος Τολιόπουλος, 51 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Τολιόπουλου Στέργιου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Τολιόπουλος Στέργιος έχει ύψος 1,70 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, γκρι βερμούδα, μαύρες σαγιονάρες, μπλε καπέλο και μαύρα γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.