Skip to main content

Συναγερμός στον δήμο Χαλκηδόνος: Περίπου 90 πλέον τα ενεργά κρούσματα

Η δημοτική αρχή Χαλκηδόνος καλεί όλους τους δημότες να τηρήσουν με ψυχραιμία και πειθαρχία τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί.

Ο δήμος Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, η οποία πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα πως υπάρχει σημαντική αύξηση κρουσμάτων Covid-19 (περίπου 90 ενεργά κρούσματα σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος), όπως συμβαίνει και σε άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η Δημοτική Αρχή επισημαίνει ότι «βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση της μάχης εναντίον του κορωνοϊού και καλεί όλους τους δημότες  να τηρήσουν με ψυχραιμία και πειθαρχία τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί, όπως τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, τη διατήρηση αποστάσεων, την αποφυγή συναθροίσεων σε σπίτια και τη χρήση μάσκας σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους».

«Ο Δήμος Χαλκηδόνος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθεί πιστά ό,τι οδηγία δίδεται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Πρέπει όλοι μας να είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης των κρουσμάτων», καταλήγει ο δήμος Χαλκηδόνος.