Skip to main content

Συναγερμός στη Μπολόνια μετά την έκρηξη κρουσμάτων σε εταιρεία

Κατατρομαγμένοι είναι οι εργαζόμενοι εταιρείας στην Μπολόνια μετά την έκρηξη κρουσμάτων, ενώ απευθύνουν έκκληση να κλείσουν τα γραφεία.

Νέα εστία μετάδοσης του κορωνοϊού έχει προκύψει στην Μπολόνια, στην έδρα ιταλικής εταιρείας ταχείας παράδοσης δεμάτων και αλληλογραφίας.

Συνολικά, διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό 64 άνθρωποι, εκ των οποίων 47 είναι εργαζόμενοι της εταιρείας και οι υπόλοιποι 17 συγγενείς και φίλοι τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οι εργαζόμενοι είναι κατατρομαγμένοι. Ζητάμε να κλείσουν τα γραφεία, διότι η υγεία των ανθρώπων είναι πολυτιμότερη από τα κέρδη και την παραγωγή», δήλωσε ο γραμματέας του τομέα μεταφορών του συνδικάτου Uil, Μαουρίτσιο Λάγκο.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή δεν έτυχαν σεβασμού τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν υπογραφεί, ενώ παράλληλα προσθέτει ότι «απαιτείται να σταματήσουν να εργάζονται, το γρηγορότερο δυνατό, όχι μόνον οι εσωτερικοί υπάλληλοι της διοίκησης, αλλά και οδηγοί της εταιρίας, οι οποίοι είναι συνεχώς εν κινήσει και κάθε ημέρα έρχονται σε επαφή με σχεδόν αμέτρητο αριθμό ανθρώπων».