Skip to main content

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Έφτασε γκρουπ Κινέζων από την Oυχάν

Οι 15 υπήκοοι Κίνας αμέσως απομονώθηκαν και στα πλαίσια του ειδικού πρωτοκόλλου, διενεργήθηκε προληπτικός έλεγχος και από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Καμπανάκι σήμανε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την πληροφορία ότι στις 11:15 σήμερα το πρωί έφθασαν μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρωμης 15 υπήκοοι Κίνας, επτά εκ των οποίων, απο την πόλη Ουχάν στην οποία ξέσπασε ο κορoναϊός.

Aμέσως απομονώθηκαν και στα πλαίσια του ειδικού πρωτοκόλλου, διενεργήθηκε προληπτικός έλεγχος και από το ΚΕΕΛΠΝΟ που έδειξε σε πρώτη φάση οτι δεν νοσούν, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Το υπήκοοι Κίνας αναχώρησαν πριν τέσσερις ημέρες από την πόλη τους και μέσω Ιταλίας έφθασαν στο αεροδρόμιο των Σπατών όπου οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Σαντορίνη.

Η πληροφορία δόθηκε στον αξιωματικό του αεροδρομίου και πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr επεσήμανε πως «είναι υποχρέωση όλων μας ανεξαρτήτως ιδιότητας να παρεμβαίνουμε προκειμένου να διευθετούνται αποτελεσματικα θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία».