Skip to main content

Συνάντηση Αρβανίτη-Κελεσίδου για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ (φωτο)

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη Άρη συνάντησε την υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και την Ολυμπιονίκη της Σφαιροβολίας, Πόπη Ουζούνη - Τι συζήτησαν.

Την υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και δις Ολυμπιονίκη της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου και την Ολυμπιονίκη της Σφαιροβολίας και πρώην αθλήτρια του Άρη, Πόπη Ουζούνη υποδέχθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Άρη ο πρόεδρος τού, Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη συζήτησε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «σε πολύ καλό κλίμα» με τα δύο στελέχη της κίνησης «Αναγέννηση του Στίβου», τα οποία τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις εν όψει των επερχόμενων εκλογών και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες, ώστε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού αθλητισμού, το οποίο έχει χαρίσει μύριες διακρίσεις στη χώρα μας, να βαδίσει σε ακόμα καλύτερα μονοπάτια. Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση και για το στόχο της «Αναγέννησης του Στίβου» να διοργανωθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028 στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας που η Τασούλα Κελεσίδου, μία από τις σημαντικότερες και καθαρότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, μία Ολυμπιονίκης που την διακρίνει το ήθος, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, βγήκε μπροστά και ηγείται μιας εξαιρετικής ομάδας ανθρώπων του αθλητισμού μεταξύ των οποίων και η δική μας Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας Πόπη Ουζούνη. Είναι πολύ ελπιδοφόρο για τον αθλητισμό που διακεκριμένες προσωπικότητες με γνώσεις και εμπειρία, συστρατεύθηκαν δίπλα στην Τασούλα Κελεσίδου και για εμάς στην οικογένεια του Άρη είναι διπλή η χαρά, καθώς μέσω της Πόπης Ουζούνη που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου, ο Άρης θα αποκτήσει και πάλι ισχυρή φωνή στην ομοσπονδία», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.