Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΘ

Τα δύο μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης απηύθυναν κάλεσμα στους εργαζομένους για τις επερχόμενες εκλογές με σκοπό «να αποδοθεί στον λαό το Λιμάνι».

«Το Λιμάνι Θεσσαλονίκης αποτελεί μια κρίσιμη παραγωγική υποδομή της πόλης, που πρέπει να ανήκει στον λαό της, να εξυπηρετεί τις ανάγκες του και να αναπτύσσεται δυναμικά στα πλαίσια ενός κεντρικού και επιστημονικού σχεδιασμού της οικονομίας» τόνισαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σωτήρης Ζαριανόπουλος, σε συνάντησή τους με εργαζομένους του ΟΛΘ.

Τα δύο μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης επέμειναν στην προσπάθεια «ακύρωσης των σχεδιασμών του κοινού μετώπου κυβέρνησης, περιφερειακής αρχής, συνδέσμου βιομηχάνων και εξαγωγέων που στον πυρήνα του έχει την πλήρη εκχώρηση του ΟΛΘ σε επιχειρηματικά συμφέροντα» και έκαναν λόγο για πρόταση που «καμία σχέση δεν έχει με την υφιστάμενη κατάσταση πλήρους ιδιωτικοποίησης του και τους σχεδιασμούς για την μετατροπή του, όπως άλλωστε και της Περιφέρειας, σε πύλη εισόδου ΑμερικανοΝΑΤΟικών δυνάμεων και μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων προς τα Βαλκάνια».

«Συμφερόντων και σχεδιασμών που έφεραν την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών και έχουν ως προαπαιτούμενο το χτύπημα των δικαιωμάτων των εργαζομένων τόσο στο Λιμάνι όσο και στους κλάδους των μεταφορών και όχι μόνο» ανέφεραν χαρακτηριστικά.Τέλος απηύθυναν κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους «να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στις επερχόμενες εκλογές ενισχύοντας την “Λαϊκή Συσπείρωση” στον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, ώστε την επόμενη των εκλογών οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, απο καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική που είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ είναι δεδομένη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ