Skip to main content

Συνάντηση δ. Ωραιοκάστρου - Αποκεντρωμένης για τα λατομεία στο Μεσαίο

Η συνάντηση ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας–Θράκης, παρουσία και των πέντε αρχηγών των παρατάξεων του δήμου.

Συνάντηση με τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιάννη Σάββα, πρόκειται να πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης δύο νέων λατομείων, «ΝΙΚΗΣ» και «ΚΥΨΕΛΗΣ», στην περιοχή του Μεσαίου.

Μετά τη συζήτηση για το ζήτημα του Μεσαίου στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μεσαίο, ο δήμαρχος, αναφέρει ανακοίνωση, επικοινώνησε με τον Συντονιστή, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Η συνάντηση ορίστηκε για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, παρουσία και των πέντε αρχηγών των παρατάξεων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για μια κίνηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών, με στόχο την κατάργηση της λατομικής δραστηριότητας στο Μεσαίο, παράλληλη με τις νομικές ενέργειες αλλά και τις αποφάσεις, που ελήφθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Μεσαίο, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.