Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΟΤΣΗ - ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το έργο κατασκευής αποχέτευσης του οικισμού των Παλιννοστούντων και η κατασκευή δεξαμενών και αγωγών είναι κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Ευάγγελου Καραστερίου και του πρώην αντιδημάρχου Ανέστη Πολυχρονίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν:

Το έργο κατασκευής αποχέτευσης του οικισμού των Παλιννοστούντων, στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου. Επικαιροποιήθηκε μελέτη, η οποία υπήρχε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και εντός του 2019 αναμένεται να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εργολαβία, προκειμένου να αποπερατωθεί η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης

Οι μελέτες για την κατασκευή δεξαμενών και αγωγών, μέσα στο Ωραιόκαστρο, που προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός του 2019

Επίσης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έθεσε στον κ. Κρεστενίτη το θέμα αύξησης της ποσότητας νερού για την πόλη του Ωραιοκάστρου, παράλληλα με τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας νερού και προς τον πρώην δήμο Μυγδονίας

Τέλος ο κ. Γαβότσης, ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να αναλάβει τη δημιουργία παιδικών χαρών, σε τέσσερις περιοχές εντός της πόλης του Ωραιοκάστρου. Ο κ. Κρεστενίτης απάντησε ότι θα εξετάσει το αίτημα του δημάρχου στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, από την πλευρά του, ζήτησε από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου την άμεση τακτοποίηση των υδροληψιών των κτιρίων.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ