Skip to main content

Συνάντηση Γαβότση με ΕΛΠΕ - Τα αιτήματα του δήμου Ωραιοκάστρου

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα της δημοτικής αρχής και θα συνδράμει, όπου είναι εφικτό.

Συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης των ΕΛ.ΠΕ. είχε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του Βασίλη Σαρμή, στέλεχος πωλήσεων στην ΕΚΟ ΑΒΕΕ και πρόεδρο της ομάδας Α.Σ Νεοχωρούδας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛ.ΠΕ.

Ο κ. Γαβότσης  αναφερόμενος στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς των ΕΛ.ΠΕ ζήτησε την τοποθέτηση τριών απινιδωτών στα δημοτικά γυμναστήρια του Ωραιοκάστρου, ρουχισμό για την ομάδα μπάσκετ του Αγίου Γεωργίου, καθώς και την κατασκευή ενός ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή της Νεοχωρούδας.

Η συνάντηση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με την εταιρεία να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει τα αιτήματα της δημοτικής αρχής και θα συνδράμει, όπου είναι εφικτό.

Παράλληλα ο κ. Γαβότσης ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τη φημολογούμενη πιθανή ρύπανση στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι στο οποίο εμπλέκονται τα ΕΛ.ΠΕ.