Skip to main content

Συνάντηση Γεννηματά με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ρολόγη

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είχε σήμερα συνάντηση με τον Δημήτρη Ρολόγη, υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. Το βιογραφικό του.

Συνάντηση με τον Δημήτρη Ρολόγη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου, είχε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Το βιογραφικό του κ. Ρολόγη

Ο Δημήτρης Ρολόγης είναι αν. καθηγητής Νευροχειρουργικής, εκπαιδευμένος στη Μεγ. Βρετανία. Για πολλά χρόνια διευθυντής Νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, και τώρα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, εισήγαγε καινοτόμες τεχνικές στη χειρουργική εγκεφάλου στην Ελλάδα. Συνέβαλε στην αρχική ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας σαν νοσοκομειακός γιατρός και σαν μέλος ειδικών Επιτροπών, επί υπουργίας Γιώργου Γεννηματά.

Υπήρξε μέλος της Ε.ΔΗ.Ν. ως φοιτητής στην Αθήνα, μέλος του Π.Α.Κ. στο Λονδίνο, μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, με ενεργή συμμετοχή στους αγώνες των νοσοκομειακών γιατρών για την εφαρμογή του Ε.Σ.Υ. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής» και συμμετέχει στον όμιλο κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Ακτίδα».