Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΠ

Ο αρμόδιος υφυπουργός άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Η ενίσχυση του ρόλου των ΚΕΠ αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνάντησης του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιου για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιου Γεωργαντά με το προεδρείο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.).

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργαντάς σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου συζήτησε με τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π, Αναστάσιο Βραδή την ανάγκη αμφίδρομης ενημέρωσης και συντονισμού για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των προτεραιοτήτων του υπουργείου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, όχι απλά για την ενίσχυση αλλά για την ουσιαστική αναβάθμιση των ΚΕΠ, τα οποία έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Ο κ. Γεωργαντάς, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας των συνθηκών εκείνων, που θα κάνουν αποδοτικότερη κι αποτελεσματικότερη την εργασία των υπαλλήλων των ΚΕΠ με σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών που απευθύνονται σε αυτά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ