Skip to main content

Συνάντηση για την ακαταλληλότητα του νερού στη Μυγδονία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γ. Παπακωνσταντίνου συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ - «Αναγκαία η ανάπλαση όπου θα κατασκευαστούν οι δεξαμενές»

Το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του νερού στην περιοχή της Μυγδονίας (Λητή, Μελισσοχώρι, Δρυμός) βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον Α' αντιπρόεδρο της ΕΥΑΘ, Γιάννη Παπαϊωάννου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και τα στελέχη της παράταξης, Ευάγγελος Κανταρτζής, Γιώργος Παραπανίσιος και Άγγελος Πανούσης και συζητήθηκαν τα αναγκαία έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στο Ωραιόκαστρο για να ενισχυθεί η χωρητικότητα του δικτύου και θα μπορέσει έτσι να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, «εκεί διαπιστώθηκε η μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση των διαδικασιών από πλευράς Δήμου Ωραιοκάστρου για την ολοκλήρωση των μελετών χωροθέτησης των νέων δεξαμενών στο Ωραιόκαστρο, που έχει ως αποτέλεσμα τη συνολική καθυστέρηση του σχεδιασμού για παροχή καθαρού και πόσιμου νερού από την ΕΥΑΘ στο Μελισσοχώρι, το Δρυμό και την Λητή».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε στη διοίκηση της ΕΥΑΘ την αναγκαιότητα της ανάπλασης των σημείων που θα κατασκευαστούν οι δεξαμενές και η κατασκευή παιδικών χαρών σε αυτές με την φροντίδα και τη δαπάνη της ΕΥΑΘ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς την κοινωνία του Ωραιοκάστρου, μία πρόταση η οποία είχε τύχει της θετικής ανταπόκρισης από τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ κ. Κρεστενίτη σε παλαιότερη συνάντηση, όπως ανέφερε.