Skip to main content

Συνάντηση γνωριμίας της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση της ΔΕΘ

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ,

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ανάμεσα στη Διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo και αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ, όπως παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ και το πώς αυτή συνδέεται με την πόλη ευρύτερα.

Συζητήθηκε αναλυτικά η προετοιμασία για την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πόρτες της στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, κ. Αναστάσιος Τζήκας, στάθηκε ιδιαίτερα στη διαχρονική στήριξη του ΠΑΣΟΚ προς τον σημαντικό αυτό φορέα ανάπτυξης για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι «Η ΔΕΘ και η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι δύο έννοιες αυστηρά συνδεδεμένες. Η ανάπτυξη της πόλης περνάει μέσα από την ΔΕΘ, όπως και το αντίστροφο. Το ΠΑΣΟΚ, έχει στηρίξει το θεσμό της Έκθεσης και την ενίσχυσε ώστε να πρωταγωνιστήσει από τη δεκαετία του ‘80. Παρακολουθούμε το ζήτημα της ανάπλασης, συζητάμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και σύντομα θα τοποθετηθούμε συγκεκριμένα επί του ζητήματος με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον την Θεσσαλονίκης»

Στη συνάντηση από την πλευρά της ΔΕΘ ήταν παρόντες οι κύριοι Αναστάσιος Τζήκας Πρόεδρος ΔΕΘ- HELEXPO ΑΕ, Κυριάκος Ποζρικίδης Διευθύνων Σύμβολος ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ και Αλέξης Τζαξιρλής Γενικός Διευθυντής.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρόντες ήταν ο Γραμματέας Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Γιάννης Πιτσιώρας και η υπεύθυνη επικοινωνίας Ρόζα Εδιάρογλου.