Skip to main content

Συνάντηση Καλαφάτη με τη ΔΑΚΕ εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης

Η συνάντηση διήρκεσε 1 ώρα και ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα εργασιακά θέματα που ταλανίζουν τους εργαζομένους στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση της ΔΑΚΕ Εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», κ. Σταύρο Καλαφάτη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση διήρκεσε 1 ώρα και ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα εργασιακά θέματα που ταλανίζουν τους εργαζομένους στον δήμο Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους υποψηφίους για το δημαρχιακό αξίωμα του δήμου Θεσσαλονίκης. Επίσης συζητήθηκε ενδελεχώς το τρέχων θέμα που αφορά τις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. «Εκεί όπου η ΔΑΚΕ για πρώτη φορά ως παράταξη μετά από πολλά χρόνια απραξίας, κατεβάζει υποψηφίους για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με στόχο να εκλέξει εκπροσώπους σε αυτά» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Καλαφάτης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την υποστήριξή του στη ΔΑΚΕ «τη μοναδική θεσμική εκλεγμένη πολιτική παράταξη στον δήμο Θεσσαλονίκης», συνεχίζει η ανακοίνωση, και ανέφερε επίσης ότι, θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του για την ενδυνάμωση και συσπείρωση της ΔΑΚΕ, για όσο διάστημα θα βρίσκεται στο θεσμικό του ρόλο, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει». «Διότι η ΔΑΚΕ ιστορικά έχει συνεισφέρει και πιο δυναμικά στο μέλλον θα το ξανακάνει προς όφελος των εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση.