Skip to main content

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Κωνσταντίνου Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στο κέντρο μόνο για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο και ακολούθως θα κάνει την περιοδεία του σε πόλεις της Κ. Μακεδονίας

Αλλαγές στο σημερινό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στις 15.00’ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντηθεί με τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», στην Αριστοτέλους και προέκυψε αιφνιδιαστικά, καθώς ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο, βάσει προγράμματος, να έρθει στη Θεσσαλονίκη, μετά την περιοδεία του σε Αιγίνιο, Βέροια και Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ, που δεν είχε συναντηθεί με τον κ. Ζέρβα μετά την εκλογή του τελευταίου στη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, θα έρθει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, θα μεταβεί στο κέντρο μόνο για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο και ακολούθως θα κάνει την περιοδεία του στις πόλεις της Πιερίας, της Ημαθίας και της Πέλλας, για να καταλήξει το βράδυ και πάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κάνει τη βόλτα του στην Αριστοτέλους, να συναντηθεί με πολίτες, στελέχη και υποψήφιους βουλευτές, με επίκεντρο το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Αριστοτέλους.