Skip to main content

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Νίκου Ταχιάου στις 7 το πρωί!

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ευθέως από τον κ. Ταχιάο να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

Στο ξενοδοχείο που διέμεινε το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εθεάθη να μπαίνει στις 7 το πρωί ο Νίκος Ταχιάος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Ταχιάο να στρατευθεί στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, ως υποψήφιος βουλευτής στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν είχε κάνει ευθέως στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Αθήνα. Συνάντηση, στην οποία είχε περιοριστεί στα θέματα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Και οι δυο πλευρές τηρούν σιγήν ιχθύος για το αποτέλεσμα της συζήτησης, παραπέμποντας σε εύθετο χρόνο, που όπως φαίνεται είναι η επόμενη Τρίτη.

Όσοι έχουν μιλήσει με τον Νίκο Ταχιάο γνωρίζουν ότι είναι πολύ σκεπτικός για το γεγονός ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, τα περιθώρια για να έχει έναν ενεργό ρόλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης, που να ταιριάζει και με την πληθωρική προσωπικότητά του, είναι ελάχιστα. Ίσως, δε, η πρόταση και η επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να του δίνει μια διέξοδο... Ίδωμεν.