Skip to main content

Γκολιδάκης: Ενεργό αλλά αδικημένο κομμάτι της πόλης οι Δυτικές Συνοικίες

Ο κ. Γκολιδάκης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της περιοχής.

Με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου συναντήθηκε σήμερα ο πολιτευτής της ΝΔ και καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης.

Ο κ. Γκολιδάκης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για το μεγάλο έργο που γίνεται στον δήμο αλλά και τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της περιοχής.

«Ο δήμος αυτός, αποτελεί την πύλη εισόδου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε αυτό το ευρύτερο κομμάτι της πόλης, που ονομάζουμε δυτικές συνοικίες που αποτελούν ένα ενεργό, αναπόσπαστο αλλά και αδικημένο μέρος της πόλης μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διαμαντής Γκολιδάκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τις προκλήσεις ανάπτυξης της περιοχής και συμφώνησαν ότι η ταχεία και αποτελεσματική ανάδειξη των μεγάλων προοπτικών της περιοχής, αποτελεί μονόδρομο επιτυχίας και θα είναι πολλαπλασιαστικά επωφελής ,για την πόλη της Θεσσαλονίκης.