Skip to main content

Συνάντηση Κούπκα με την Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Μείζονος σημασίας προτεραιότητα για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο η ασφάλεια των δημοτών της Θεσσαλονίκης, η μείωση της εγκληματικότητας κ.ά.

Συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Τσαϊρίδη Θεόδωρο και μέλη του σωματείου πραγματοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Κούπκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης στον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου.  

«Η ασφάλεια των δημοτών της Θεσσαλονίκης, η μείωση της εγκληματικότητας, η προστασία της περιουσίας των πολιτών, η ελεύθερη κυκλοφορία σε όλες τις γειτονιές της πόλης δίχως φόβο και ο ηλεκτροφωτισμός όλων των δημοτικών κοινοτήτων, αποτελούν για μένα μείζονος σημασίας προτεραιότητες ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος», τόνισε ο κ. Κούπκας.

«Περιοχές όπως η Ροτόντα, η βόρεια πλευρά της Αριστοτέλους, το campus του Α.Π.Θ. είναι απαγορευτικές για τους Θεσσαλονικείς», συμπλήρωσε ο κ Κούπκας.

Από τη συνάντηση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αναδείχθηκε η επιτακτική ανάγκη για στενή συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης και Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αστυνόμευσης, ασφάλειας, συγκοινωνίας, στάθμευσης και αντιμετώπισης του παρεμπορίου, καθώς και η δυνατότητα παροχής μεταφορικών μέσων και υλικοτεχνικής υποδομής από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Συζητήθηκαν, επιπλέον, «τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στη Θεσσαλονίκη, η τραγική υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και η έλλειψη επιχειρησιακών μέσων που υπονομεύουν τον ουσιαστικό ρόλο του αστυνομικού υπαλλήλου στην κοινωνία».

«Οι συναντήσεις αυτές του κ. Κούπκα θα συνεχιστούν, σε μια προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της Θεσσαλονίκης», καταλήγει η ενημέρωση.