Skip to main content

Συνάντηση Λάζαρου Κυρίζογλου με τον υπουργό Εργασίας

Η ενημέρωση αφορούσε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα απευθύνεται σε ανέργους.

Με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση συναντήθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Λάζαρος Κυρίζογλου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με τα Υπουργεία για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ενημέρωση αφορούσε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα απευθύνεται σε ανέργους που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα επανένταξης στην αγορά εργασίας (μακροχρόνια άνεργοι) και ιδίως σε αυτούς που ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

Ο κ. Κυρίζογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου στο αίτημα της Αυτοδιοίκησης να τεθούν άμεσα σε λειτουργία οι διαδικασίες του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Υπουργό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.