Skip to main content

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς ζήτησαν μαθητές 12ου Νηπιαγωγείου

Έστειλαν επιστολή στον δήμαρχο Γ. Δαρδαμανέλη, ζητώντας μία συνάντηση μαζί του ή έστω, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά «μία τηλεδιάσκεψη»

Ενημερωμένοι για όσα μπορούν να διεκδικήσουν, αλλά και από ποιον, φάνηκαν οι μαθητές του 12ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον κ. Δαρδαμανέλη, ζητώντας μία συνάντηση μαζί του ή έστω, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά: «μία τηλεδιάσκεψη, όπως κάνει ο πρωθυπουργός».

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, που δεν έχει κρύψει στιγμή την αδυναμία του στα παιδιά και τους νέους γενικότερα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών. Αρχικά είχαν επικοινωνία μέσω skype, πραγματοποιώντας την τηλεδιάσκεψη που του ζήτησαν! Άκουσε τις προτάσεις τους και τα αιτήματά τους και στη συνέχεια υποσχέθηκε να τους επισκεφθεί στο σχολείο τους.

Όπως κι έπραξε. Ο κ. Δαρδαμανέλης μετέβη στο 12ο Νηπιαγωγείο, όπου συναντήθηκε με μαθητές και δασκάλες, συζήτησε μαζί τους κι έγινε ένα με τους «μικρούς ήρωες», όπως αυτοαποκαλούνται, καθώς θέλουν να σώσουν τον πλανήτη.

«Όταν τα παιδιά ζητούν την παρουσία μας, τη στήριξή μας, οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε. Μόνο έτσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης. Επιπλέον είναι ένας καλός τρόπος να τους μάθουμε να διεκδικούν αυτά που θέλουν και όσα οραματίζονται» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, φανερά ενθουσιασμένος από την θερμή υποδοχή μου του επεφύλαξαν οι μικροί μαθητές.