Skip to main content

Συνάντηση Μιχαηλίδου με τους προέδρους και των 12 Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας

Συνάντηση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου με τους προέδρους όλων των κοινωνικών φορέων.

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, με τους προέδρους και των 12 Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών της χώρας, τον διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας και τις προέδρους του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών και του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και όσα προβλήματα καλούνται να επιλύσουν.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η πρόεδρός του, Βασιλική Νάκου.

«Με αίσθημα ευθύνης εργαζόμαστε για την αποτελεσματική προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας, αναβαθμίζουμε όλες τις δομές μας στην Κεντρική Μακεδονία και εργαζόμαστε όλοι για την πλήρη και ουσιαστική προνοιακή πολιτική αποδεικνύοντας κάθε μέρα έμπρακτα ότι ατο επίκεντρο είναι μόνον ο άνθρωπου», σχολίασε χαρακτηριστικά η Βασιλική Νάκου