Skip to main content

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κόλλια ενόψει των εκλογών του ΟΕΕ

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο Μέγαρο Μαξίμου - Το οικονομικό κλίμα της Ελλάδας επί τάπητος.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον κ. Κόλλια στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συζήτησαν για τη θετική αλλαγή στο οικονομικό κλίμα της χώρας και τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.  

Στη συνάντηση φυσικά έγινε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αυτή την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις οποίες όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται πάντα δίπλα στο έργο του ΟΕΕ, και την Κυριακή θα επισκεφτεί ο ίδιος το Ζάππειο Μέγαρο για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο..

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Κόλλια: Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συζητήσαμε για τη θετική αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές του ΟΕΕ. O Πρωθυπουργός, οικονομολόγος και ο ίδιος, στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα μας και, αφού μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ότι την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.