Skip to main content

Συνάντηση Μπίλλια - Κούπκα: «Χωροταξία και Οικονομία πάνε μαζί...»

Στο επίκεντρο η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου σε όλους τους τομείς ως αναγκαία προϋπόθεση για την ποιοτική αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση στα γραφεία του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ είχαν σήμερα ο πρόεδρος του Τμήματος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του Απ. Τζιτζικώστα, Πάρις Μπίλλιας, και ο πρόεδρος των Εφοριακών Μιχάλης Κούπκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Ν. Ταχιάου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν θέματα χωροταξίας, περιβάλλοντος, πρασίνου, συγκοινωνιακά καθώς και οικονομικά, αναπτυξιακά και φορολογικά. «Η αποτελεσματική διαχείριση πόρων – εσόδων αποτελεί πυλώνα για την επίλυση όλων των προβλημάτων καθώς και για την υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων», επισημαίνεται.

Από τη συνάντηση, όπως τονίζεται στην ίδια ενημέρωση, «αναδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο η ανάγκη για κοινή δράση και στενή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου σε όλους τους τομείς για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης της Θεσσαλονίκης».