Skip to main content

Συνάντηση Μπουτάρη με τον υποψήφιο δήμαρχο Γρ. Ζαρωτιάδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι θα αξιοποιήσει την πολυποίκιλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση των στελεχών της παράταξής του

Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης αλλά και το πλαίσιο των προτάσεων που διατυπώνει για την επίλυσή τους η δημοτική κίνηση “Υψίπολις” συζήτησαν, σε συνάντησή τους στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης εξήγησε στον κ. Μπουτάρη τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξής του με στόχο τη δημιουργία μίας πόλης “έξυπνης, πράσινης, ανεκτικής και δημιουργικής”.

Επισήμανε ότι ένα από τα κύρια οράματά του είναι να καταφέρει η Θεσσαλονίκη “να μετουσιώσει τη μνήμη σε πολιτιστική παραγωγή”, ενώ υπογράμμισε ότι θα δώσει έμφαση στη δημιουργία καινοτόμων τουριστικών προϊόντων, στην προώθηση της “γαλάζιας οικονομίας” και στην ανάπτυξη των logistics.

Παράλληλα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης τόνισε ότι θα αξιοποιήσει την πολυποίκιλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση των στελεχών της παράταξής του ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη και να ενισχύσει την παραγωγική δραστηριότητα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε στον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη “καλή επιτυχία” ενώ του υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειασθεί.

Στη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος  διοικητικής μεταρρύθμισης και κοινωνίας των πολιτών Νίκος Φωτίου και στελέχη της διοίκησης του δήμου, ενώ τον κ. Ζαρωτιάδη συνόδευαν η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Διευθύντρια του Διατμηματικού ΠΜΣ «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Διεπιστημονικού Κέντρου Τουρισμού του Δρόμου του Μεταξιού, Στέλλα Κωστοπούλου και η δρ Οικονομικών Ειρήνη Οζούνη.