Skip to main content

Συνάντηση Παππά με υπουργούς της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου

Ο υπουργός θα συμμετάσχει στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την Ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG.

Στο Κάιρο της Αιγύπτου βρίσκεται ο υπουργός Νίκος Παππάς προκειμένου να συμμετάσχει στη τριμερή διυπουργική συνάντηση και στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την Ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG.

Στο Υπουργείο Αρχαιοτήτων πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ευρεία σύσκεψη του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά με Υπουργούς της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν οι Υπουργοί: Αρχαιοτήτων Χαλέντ Ελ Ανάνι, Πολιτισμού Χέλμι Ελ Ναμνάμ, Τουρισμού Γεχία Ρασέντ, Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφοριών Γιάσερ Ελ Κάντι. και Έρευνας και Τεχνολογίας κα Μέρβατ Τάχα.  Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Τουρισμό Σαχάρ Ταλάτ Μουστάφα και ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά Χαλέντ Φούντα.

Το ταξίδι του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά στο Κάιρο συνοδεύουν οι: Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας, Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Γιώργος Φλωρεντής καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κάιρο Μιχάλης Διάμεσης.