Skip to main content

Συνάντηση συμβασιούχων της ΕΥΑΘ με Φάμελλο στο ΥΜΑΘ

Ζήτησαν τη συνέχιση της στήριξης του αναπληρωτή υπουργού στις διαβουλεύσεις ώστε να βρεθεί νομική λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων.

Με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο συναντήθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ, στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των συμβασιούχων αρχικά ευχαρίστησαν τον κ. Φάμελλο για τη συμβολή του στο κλείσιμο της συνάντηση με τους υπουργούς κ. Σκουρλέτη και κα Γεροβασίλη, στις 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων, Γιώργος Πλαγάκος, ζήτησαν την συνέχιση της στήριξης του αναπληρωτή υπουργού στις διαβουλεύσεις που αναμένονται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα μεταξύ των νομικών εκπροσώπων των δύο πλευρών,ώστε να βρεθεί νομική λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων.

Νωρίτερα οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ και από εκεί μετέβησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.