Skip to main content

Νέα Τούμπα: Αίτημα ΠΑΟΚ σε Ζέρβα για επίσπευση ρυμοτομικού και οικοδομική άδεια

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΟΚ, συμφωνήθηκε να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες, μετά το ΠΔ, για ρυμοτομία και διαχείριση της οικοδομικής άδειας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου, είχαν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης), για θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη συζήτηση που έγινε, από τον ΠΑΟΚ υπήρξε το αίτημα να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος κι αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Κάτι που τελικά, όπως επισημαίνεται στην ενημέρωση, συμφωνήθηκε πως θα γίνει πραγματικότητα. Συμφωνήθηκε επίσης, κατά την ίδια ενημέρωση, να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που, σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου.