Skip to main content

Συνάντηση Ταχιάου - Αβραμόπουλου με δόσεις ίντριγκας

Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, χωρίς να γίνει γνωστό εάν προτίθενται να εξελίξουν τη συνομιλία σε συνεργασία.

Συνάντηση με νόημα και... ίντριγκα (όπως και οι ίδιοι λένε) είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μέλος πλέον της «Ομάδας των πέντε», Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Η συνάντηση έγινε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Μακεδονικής Τεχνικής Εταιρείας, στην οποία εργάζεται ο κ. Ταχιάος και μάλιστα όπως ο ίδιος αναφέρει αποτελεί «εδώ και πέντε χρόνια τη δεύτερη οικογένειά του». Ο κ. Αβραμόπουλος είναι φίλος του ιδιοκτήτη της εταιρίας και φυσικά ήταν καλεσμένος στο πάρτι.

Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα δημοτικά και να ανταλλάξουν απόψεις, χωρίς να γίνει γνωστό εάν η συνάντηση θα επαναληφθεί ή αν προοιωνίζεται κάποιου είδους συνεργασία εν όψει δημοτικών εκλογών.

Το βέβαιο είναι ότι και συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη της Μακεδονικής Τεχνικής, Κυριακή Λιοδάκη και το δημοσίευσαν στο Facebook, με το σχόλιο του κ. Ταχιάου να είναι: «Χριστουγεννιάτικα πάρτι χωρίς ίντριγκα δεν γίνεται»...

Πάντως, οι συναδέλφισσες του κ. Ταχιάου στο σχετικό βίντεο που επίσης αναρτήθηκε στο Facebook δείχνουν εξαιρετικά ενθουσιασμένες με την υποψηφιότητά του και στηρίζουν...