Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΚΗ ΚΥΡΙΖΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΕΘ

Ο Μιχάλης Ζορπίδης έκαναε λόγο για ανυπαρξία πρωτοβουλιών από το Δήμο Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση στήριξης των επαγγελματιών της πόλης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης στην καθημερινότητά τους βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη, με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ζορπίδης μίλησε για ανυπαρξία πρωτοβουλιών από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των επαγγελματιών της πόλης. Έφερε ως παράδειγμα την πλατεία Αριστοτέλους, η οποία, όπως είπε, είναι παρατημένη και έχει μετατραπεί σε πλατεία ανομίας και παραβατικότητας.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Κυριζίδης συμφώνησε ότι η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν έχει σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών. Πρόσθεσε ότι για τον ίδιο η έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών αποτελεί προτεραιότητα. Ενημέρωσε τον κ. Ζορπίδη για την πρόταση του περί απαγόρευσης των πορειών στο κέντρο της πόλης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να «αναπνεύσει» η αγορά.

Ο κ. Ζορπίδης συνεχάρη τον Μάκη Κυριζίδη για την υποψηφιότητά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ