Skip to main content

Πρόσκληση Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας για νέα μέλη

Η νέα διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας ενημέρωσε για τους στόχους που έχει θέσει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Για το παρόν και το μέλλον της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας και τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο νέος αντιπρόεδρος της Τράπεζας Γιώργος Τσιαλός, όσο ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης, σε συνάντηση που είχαν την προηγούμενη βδομάδα.

Στη συνάντηση έδωσε το παρόν και η πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Χάιδω Παπαχατζή.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού συνεχάρη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τόσο για την εκλογή τους, όσο και την προσωπική τους συμβολή στην επιχειρηματικότητα με την δράση τους, ανέπτυξε την παράλληλη και διακριτή στήριξη που παρέχουν οι δυο φορείς στην τοπική οικονομία, τονίζοντας πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας από ιδρύσεως, μόνο θετικά συνέβαλε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση σε ότι αφορά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα με τα δελεαστικά επιτόκια που προσφέρει στην αγορά, ενώ υπογραμμίστηκε το γεγονός της έμπρακτης υποστήριξης στους επιχειρηματίες - επενδυτές αυτού του τόπου οι οποίοι, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου, όταν επρόκειτο να κλείσει το ΕΣΠΑ, εξυπηρετήθηκαν με εγγυητικές επιστολές ώστε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία στην οποία συμμετείχαν.

Έμφαση δόθηκε επίσης στην πρόσκληση που έχει απευθύνει η τράπεζα προς όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ως νεοεισερχόμενα μέλη αποκτώντας μετοχές με μόλις € 29,65 ανά μερίδα με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους, όσο και για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ήταν μια ουσιαστική συνεργασία που θα αποφέρει καρπούς στο προσεχές μέλλον, για την ανάπτυξη της Πιερικής οικονομίας.