Skip to main content

Συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΘ με τον Κώστα Τσιάρα

Οι δύο άντρες, μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα, επιβεβαίωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο του επιχειρείν και την κυβέρνηση.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, η συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κώστα Τσιάρα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Μασούτη, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αθήνα.

Ο Υπουργός παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση για τα νομικά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα Επιμελητήρια και κάποια που χρήζουν άμεσης παρέμβασης του υπουργείου, σύμφωνα με το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από το ΕΒΕΘ στον Πρωθυπουργό τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των συναντήσεων του κ. Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς, ενόψει της ΔΕΘ.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι δύο άντρες, μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα, επιβεβαίωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο του επιχειρείν και την κυβέρνηση κι έγινε σαφής η διάθεση για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και από τις δύο πλευρές.