Skip to main content

Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για το «Ελλάδα 2021»

Κατά τη συνάντηση η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021.

Με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντηση η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας συζήτησε με την κ. Αγγελοπούλου σκέψεις και προτάσεις για την ενίσχυση της προσπάθειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε συγκλίσεις και να αναδείξουμε όσα ενώνουν τους Έλληνες», τόνισε μετά τη συνάντησή της με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». «Με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα, είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση. Ενημερώσαμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες με τη συνέντευξη Τύπου, ενημερώνουμε τώρα και τα κόμματα», δήλωσε η κ. Αγγελοπούλου, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Προσέθεσε δε ότι «όλοι, με αυτοπεποίθηση θα γιορτάσουμε το 2021. Όσα συνέβησαν στην Ελλάδα έχουν μεγάλη σημασία. Η Ελλάδα είναι όρθια και αυτό ας το δούμε σαν ένα παράθυρο για το μέλλον, για την προετοιμασία της χώρας τα επόμενα χρόνια» παρατήρησε η κ. Αγγελοπούλου.

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα, η κ. Αγγελόπουλου ανέφερε επίσης ότι στο πλαίσιο της συνάντησης, άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις και τις προτάσεις του κ. Τσίπρα: «Στόχος της Επιτροπής, να αναζητήσει συγκλίσεις και να αναδείξει όσα ενώνουν τους Έλληνες. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αγγελοπούλου ανέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι στόχος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι να τιμήσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με ένα τρόπο που θα δώσει χαρά και περηφάνια σε όλους τους Έλληνες. Τόνισε δε ότι στην κατεύθυνση αυτή η Επιτροπή θα ενημερώνει και θα συνεργάζεται με όλα τα πολιτικά κόμματα και όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει τις επόμενες ημέρες τις ακόλουθες συναντήσεις:

- Τετάρτη, 10 Ιουνίου, ώρα 1.30 μ.μ: Συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της, στη Βουλή.

- Πέμπτη, 11 Ιουνίου, ώρα 5.00 μ.μ: Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό.