Skip to main content

Το δώρο που χάρισε ο Ζέρβας στον Μητσοτάκη και το καρφί για Τσίπρα

Είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Αισιόδοξος ότι ξεκινά μια δημιουργική τετραετία για τον δήμο Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είχε συνάντηση για περίπου μισή ώρα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 84η ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, όπως είπε ο κ. Ζέρβας, θέματα που χρονίζουν, όπως ο ΟΑΣΘ, το Μετρό, οι υποδομές.

"Ο πρωθυπουργός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της πόλης μας που χρονίζουν και έχουν να κάνουν με τις υποδομές, με τον ΟΑΣΘ με το Μετρό, με την Τούμπα, με το θέμα της διαχείρισης της Έκθεσης και του θαλάσσιου αστικού μετώπου της πόλης. Όλα αυτά είναι θέματα τα οποία δεν είμαστε μόνο στη φάση της συζήτησης αλλά της υλοποίησης" δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Εκτίμησε ότι στο βάθος αυτής της τετραετίας δεν θα έχουμε μόνο ευχολόγια και σχεδιασμό αλλά θα έχουμε έργα. "Πιστεύω ότι ξεκινούν καλύτερες μέρες για την πόλη, για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία", τόνισε.

Ο δήμαρχος σημείωσε επίσης ότι αυτό που έχει αντιληφθεί είναι πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ήδη έχει προετοιμάσει και έχει προχωρήσει τα θέματα.

"Για όλα τα χρονίζοντα θέματα υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις. Ο κ. Μητσοτάκη είναι ένας αποφασιστικός άνθρωπος και αυτά που λέει τα εννοεί και θα τα υλοποιήσει κιόλας, εμείς θα είμαστε δίπλα του", είπε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα με τον δήμαρχο να κάνει δώρο στον πρωθυπουργό μια μπλε γραβάτα με το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ένα καλό και χρήσιμο δώρο και ευχαρίστησε τον δήμαρχο, αφήνοντας και ένα υπονοούμενο για τον πρώην πρωθυπουργό. "Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ", είπε, φωτογραφίζοντας τον Αλ. Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης.

Την πλήρη στήριξή του στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα σήμερα το πρωί.
 
Ο κ.  Ζέρβας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, λίγες μόνο ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό πως τόσο εκείνος όσο και ο νέος δήμαρχος έχουν την ίδια φιλοσοφία για το πως θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με δελτίου Τύπου μετά το τέλος της συνάντησης, το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.


Πηγή βίντεο: Life-events